הגעה לבורדו – מומלץ דרך טיסה ישירה של EASYJET עם הגעה מאוחרת לבורדו. לינה באזור בורדו.
בשעות הבוקר, נגיע לאחר נסיעה קצרה לביקור בסנט אמיליון. העיירה בעל שם עולמי בנושא יינות עוד מימי הביניים אשר הוכרזו על ידי אונסק"ו כאתר עולמי לשימור בזכות . נרד למרכז העיירה דרך הסמטאות הצרות, עמוסות מרתפי יין של כל השמות הגדולים מאזור סנט אמיליון כגון שאטו אנג'לוס, שאטו שבל בלאן ועוד.
נבקר בכנסיה המרשימה החצובה בסלע ולאחר סיור נמשיך לבית האחוזה של אמו של האמן הנודע – טולוז לוטרק, שם סיים את חייו בטרם עת. בתוך הבית, נראה חלק מעבודותיו ונשמע על עבודתו לצד אמו בימיו האחרונים, רחוק מההמולה הפריזאית. במקום מייצרים יין ייחודי וזו תהיי הזדמנות לטעות מיין האזור. לקראת ערב, חזרה לבורדו.
היום יוקדש במלואו לבורדו, השוכנת על גדות נהר הגארון ועברה מתיחת פנים בשנים האחרונות. נטייל בסמטאות העיר העתיקה ועל הטיילת הפרוסה לאורך נהר הגארון, נראה את חזית בית הכנסת המתחבא ברחוב צדדי ונשב לכוס יין בורדו ליד אחת הכיכרות המפורסמות של העיר. לינה בבורדו.
היום יוקדש למיטב היינות והליקר של האזור.
נתחיל את היום בנסיעה לקוניאק בה נבקר במזקקה של הליקר המפורסם. במקום נקבל הסברים על תהליך ייצור הקוניאק והיישון בחביות עץ ובתום הסיור, נטעם מהמשקה היוקרתי. בדרכנו חזרה לבורדו, נעבור דרך חבל המדוק בו מגדלים ענבים משובחים ומייצרים מטובי היינות של בורדו.
נראה את האחוזות הפרוסות לאורך הדרך, עדות למשפחות בורגניות שהתעשרו בזכות משקה האלים ונעצור לביקור טעימות באחד הייקבים. לינה בבורדו.
בשעות הבוקר נעזוב את בורדו וניסע מערבה לכיוון האוקיינוס האטלנטי. קרוב לקו החוף נעצור לביקור בעיירה המתמחה בגידול צדפות (אויסטרים), נלמד על התהליך ונטעם – למי שרוצה – מהמוצר המשובח.
נמשיך לדיונה דו פילה, דיונת החול הגבוהה באירופה, המושכת אליה תיירים רבים ומשקיפה על שפך הנהר לאוקיינוס. איים קטנים מתגלים מהתצפית בהתאם לגאות ולשפל. משם ניסע דרומה לבאיון, בירת החבל הבאסקי. לינה בבאיון.
נצא לביאריץ, עיירת קייט מפורסמת שהייתה אהובה מאוד על אוז'ני, אשתו של נפוליאון ה-3, שם גם בנתה את ארמון הקייט שלה. נסייר בעיר והמעוניינים והאמיצים יוכלו לעלות למגדלור הגבוה לתצפית מדהימה אל החוף ומפרץ ביסקאיה. נמשיך לאורך החוף הבסקי ונגיע לסן ז'אן דה לוז הנמצאת סמוך לגבול הספרדי. זוהי עיירת קייט בסקית מקסימה, תוססת ומלאת חיים. מכאן קצרה הדרך לסן סבסטיאן, עיר הקייט של מלכי ספרד, העיר שנחשבת בצדק לפנינת החוף של קנטאבריה. העיר משתרעת לחופו של מפרץ סגור הקרוי, בגלל צורתו, מפרץ הצדף כשמשני עבריו בולטים הרים. נטייל ברחובות הציוריים, נעלה לתצפית על הר איגואלדו וכמובן נטייל בטיילת המקסימה שלאורך החוף. לקראת ערב נחזור למלון בבאיון.
יום טיול בטבע אך עוד לפני כן, נבקר במוזיאון האתנוגרפי בבאיון, המתאר בעזרת מוצגים שונים את ההיסטוריה והחיים של העם הבסקי. נמשיך ל"ארץ הבסקים" הנמצאת בצידם הצרפתי של הרי הפירנאים ונבקר בסן ז'אן פיה דה פור, עיירה מבוצרת מקסימה, הנחצית על ידי נחל הררי והשומרת באדיקות על אופייה הבסקי.
נמשיך בנסיעה בשיפולי הפינאים ונגיע לאספלט, עיירה טיפוסית המתמחה בגידול פלפלים אדומים שהפכו לסמל החבל הבאסקי. לאחר טיול בעיירה המקסימה, נמשיך לקמבו לה באן, לביקור בביתו של הסופר אדמון רוסטאן (מחבר סירנו דה ברג'ראק), המוקף בגנים מטופחים ומציג תערוכות מתחלפות. חזרה לבאיון.
לאחר ארוחת בוקר מוקדמת, ניפרד מהנופים המקסימים וניסע חזרה לשדה התעופה של בורדו. טיסה ישירה בשעות הבוקר.
(*) ייתכנו שינוייים בסדר הביקורים
(**) המסלול מבוסס על טיסות EASYJET ישירות בין נתב"ג לבורדו.
ההרשמה מתבצעת באמצעות טופס רישום המצורף לכל טיול. את טופס הרישום יש לשלוח למרכז ההזמנות בפקס או בדוא"ל (מהאתר ) ולוודא
טלפונית שאכן הגיע. אין לראות במשלוח הטופס אישור להרשמה ללא אישור קבלתו בטלפון.
עם קליטת טופס הרישום תיגבה מקדמה על סך 300 אירו המהווה חלק ממחיר הטיול הסופי.
יתרת התשלום תיגבה עד 45 יום לפני היציאה לטיול (ללא הודעה מוקדמת).
(תנאי הביטול למעלה הם ההסכם בין המטיילים לחברה, ללא קשר לגובה המקדמה המשולמת עם קבלת טופס הרישום).
התשלום יתבצע באמצעות טופס הרישום , בו יצוין אופן התשלום המבוקש, מבין האפשרויות הבאות:
הערה: אם לא יצוין על טופס הרישום אופן התשלום המבוקש, יחוייב כרטיס האשראי ב-3 תשלומים שווים ללא ריבית.
מ-90 יום ועד 45 יום לפני היציאה – 300 €
44-34 יום לפני היציאה לטיול – 500 €
21-33 יום לפני היציאה לטיול – 750 €
8-20 יום לפני היציאה לטיול – 1200 €
פחות מ-8 ימים לפני היציאה לטיול – מלוא מחיר הטיול
* מניין הימים לפי ימי העבודה בארץ ימים א'-ה' (לא כולל ימי שישי ושבת, ערבי חג וימי חג)
דמי הביטול יקוזזו מהתשלום שבוצע בפועל. כל החזר כספי המגיע למטייל בגין ביטול יעשה בערכי המט"ח ביום ההחזר, תוך 30 יום ממועד הביטול)ביטול ייחשב ל"הודעה" בכתב בלבד (לרבות מייל או פקסימיליה) שתימסר במשרדי החברה ומועד הביטול ייחשב יום מסירת ההודעה.
מחובת הלקוח לבדוק האם התקבל הפקס או האי מייל לביטול !!
על הלקוח/ה לבחור את מדיניות הביטול המתאימה לו/לה מבין שתי החלופות הבאות:
על הלקוח לבחור את מחיר הטיול (מופיע למעלה)בהתאם למדיניות הביטול המתאימה לו. נא לסמן את החלופה הנבחרת בטופס ההרשמה.
חלופה א' – החלופה הזולה יותר – מחיר טיול בהתאם למדיניות ביטול של נותני שירותי הקרקע (בתי מלון, תחבורה, כניסות, טיסות פנים, ארוחות)
מחוץ לישראל: לפי המפורט למעלה. כולל דמי הביטול של חברות תעופה.
במקרה של ביטול הטיול ביוזמת הנוסע, מכל סיבה שהיא, יחולו דמי ביטול מצטברים לפי הפירוט הבא:
כפי שמופיעים בגוף הטיול נכונים לאופציה א' (כנ"ל)
הגדרות: ימי עבודה: ימים א'- ה', לא כולל חגים; ערך שירותי קרקע: מחיר הטיול
חישוב דמי הביטול ייעשה מרגע קבלת הודעה בכתב במשרדי בריזה. ניתן לשלוח הודעת ביטול במייל או בפקס. החזר כספי יתבצע באותו מטבע ואופן תשלום: מזומן, ביטול עיסקה בכרטיס אשראי וכד'.
חלופה ב' – יקרה יותר – תוספת של 7% למחיר הטיול ולסכומי דמי הביטול כפי שהם מופיעים בגוף התכנית בחלופה א' למעלה
חלופה זו מקנה זכות ביטול בהתאם להוראות לחוק הגנת הצרכן תשמ"א-1981 ותקנותיו:
ביטוח בריאות לנוסע לחו"ל הוא גם ביטוח ביטול נסיעה מטעמי בריאות
מומלץ לרכוש ביטוח נוסעים לחו"ל ברגע שמחליטים לנסוע לטיול ולא לחכות עד "רגע לפני". דרכנו אפשר לרכוש ביטוח בריאות התקף מיום רכישת הפוליסה (אפילו שנה לפני היציאה) ועד יום לפני תאריך היציאה לטיול. הביטוח מכסה גם מקרה רפואי של בן משפחה מדרגה ראשונה. מחיר הביטוח מחושב בכל מקרה על פי מספר ימי הטיול בפועל ללא קשר ליום רכישת הביטוח מחברת הביטוח.
לתשומת לבך: מידע זה הוא לידיעה בלבד ואיננו בא במקום המידע המלא המפורט בפוליסת הביטוח.
כמו כן יש לזכור שבריזה אינה סוכנות ביטוח ובכל מקרה המגיע לכדי תביעה יש לפנות ישירות אל חברת הביטוח לפי מספר הטלפון המופיע בפוליסה שבידיכם.
דמי הביטול יקוזזו מהתשלום שבוצע בפועל . כל החזר כספי המגיע למטייל בגין ביטול לא כולל הוצאות שכבר נעשו בגין הטיול (כגון ויזה ותשלומים לא חוזרים אחרים. ההחזר יעשה בערכי המט"ח ביום ההחזר, תוך 30 יום ממועד הביטול).
ביטול ייחשב ל"הודעה" בכתב בלבד (לרבות מייל או פקסימיליה) שתימסר במשרדי החברה ומועד הביטול ייחשב יום מסירת ההודעה.
** ביטול ייעשה ויכנס לתוקף אך ורק לאחר שליחת פקס עבור בריזה,
מייל : info@breeza.co.il המאשר את ביטול הטיול .
מחובת הלקוח לבדוק האם התקבל הפקס או האי מייל לביטול !!
ביטוח ביטול נסיעה – טלפון אחד יכול לחסוך לך המון כסף !!!
אין היום שום ביטוח המכסה ביטול נסיעה חוץ מביטוח בריאות לנוסעים לחו"ל. מומלץ לרכוש ביטוח נוסעים לחו"ל ברגע שמחליטים לנסוע לטיול ולא לחכות עד "רגע לפני". דרכנו אפשר לרכוש ביטוח בריאות התקף מיום רכישת הפוליסה (אפילו שנה לפני היציאה) ועד יום לפני תאריך היציאה לטיול. הביטוח מכסה גם מקרה רפואי של בן משפחה מדרגה ראשונה. מחיר הביטוח מחושב בכל מקרה על פי מספר ימי הטיול בפועל ללא קשר ליום רכישת הביטוח מחברת הביטוח.
אל תדחה אפילו ביום !!! עם ההרשמה רכוש לך ביטוח בריאות לחו"ל !!! אחרת אתה חשוף לדמי ביטול ללא הגנה !!! ביטוח כזה אפשר לעשות גם במשרדנו.
כרטוס הקבוצה נעשה לאחר סגירת ההרשמה לטיול ולא במועד שליחת טופס ההרשמה. הכרטוס הקבוצתי הוא תנאי לקבלת מחיר קבוצתי לטיסות. הכרטוס מתבצע לכל אנשי הקבוצה יחד במועד הגביה של דמי הטיול הנקבע על ידי החברה ועל פי צרכי הטיול. במועד התשלום יקבע שער השקל מול שערי מט"ח ואין לשנותו בדיעבד. מחיריהם הסופיים של היטלי הדלק ומסי הנמל מעודכנים במועד הכרטוס הקבוצתי. בריזה מחליטה מראש אם לציין במסלול הטיול את מחיר מסי הנמל והדלק (בטיסות סדירות) עליהם התבסס תמחור הטיול, או לא לציין זאת. במקרים בהם חלה התייקרות ובעקבותיה תוספת למחיר, מתחייבת בריזה לתת הסבר לכך.
אין אפשרות לבחור מקומות ישיבה על המטוס במסגרת כירטוס קבוצתי, מראש. שלא כבכירטוס אינדיבידואלי, בו יכול הסוכן לבחור מקומות ישיבה במקרים רבים, בקבוצות לא ניתן. על המטיילים לדעת זאת ולהימנע בכך מאכזבות….
יש שני דברים שאפשר לעשות להמנע מפיצול זוגות בישיבה וכד':
1 – להזמין באתר חברת התעופה הספציפית מקום ישיבה באינטרנט, אם יש אפשרות כזו בחברת התעופה, בדרך כלל החל מ-24 שעות לפני הטיסה.
2 – בזמן קבלת כרטיס העליה למטוס לוודא בדסק עצמו שקיבלתם כרטיסים צמודים בישיבה, לא לוותר !!
פיצול הקבוצה: ברוב המקרים, פיצול מטיסות הקבוצה כרוך בתוספת תשלום (divide).
אין ביכולתנו להבטיח מראש הטבות בכרטיסי טיסה קבוצתיים (נקודות נוסע מתמיד, בונוסים וכד') המוצעים על ידי חברות התעופה ליעדים שונים. באחריות המטייל לבדוק מראש אפשרות קבלת הטבות לגבי טיול ספציפי.
למטיילים המגיעים ללא בני/ בנות זוג ומבקשים לשהות בחדר זוגי עם מטייל נוסף ינתן פרק זמן סביר למציאת בן/ בת זוג על ידי החברה, אבל זכותו של מטייל לקבוע כתנאי את יציאתו לטיול במציאת "פרטנר" לחדר הזוגי.
לחדר לבודד (סינגל ) יש תמיד עלות נוספת וברוב בתי המלון החדר הזה גם קטן מחדר זוגי. אין לבריזה כל התחייבות לתת חדר למטייל בודד שיהיה זהה לחדר זוגי.
על חברתנו חל איסור לתת כל יעוץ או הנחיות בנושא זה. אנא פנה למשרד הבריאות כדי לקבוע תור ללשכת הבריאות המחוזיות באזור מגוריך: מס' הטלפון בכל רחבי הארץ – 5400*
בברכת טיול נעים מצוות בריזה